MOBIEL PLATFORM VOOR

Business Process Management

PROCESSEN STROOMLIJNEN, EFFIcienter werken


Steeds meer processen binnen bedrijven vinden digitaal plaats. Webapplicaties met elektronische formulieren en instelbare ‘workflows’ maken veel papierwerk overbodig. Toch hebben niet alle gebruikers op elk moment toegang tot het web. Slimme mobile apps bieden uitkomst.
 

Gemak voor gebruikers onderweg

Met een mobile app maak je het voor medewerkers, toeleveranciers en afnemers eenvoudig om stappen te doorlopen die bij een (administratief) bedrijfsproces horen zoals het invullen van formulieren, het vastleggen van taken en maken van overzichten en rapporten. Het kan gaan om simpele procedures (zoals het invullen van enquêtes en aanvraagformulieren) tot complexe processen (zoals bijvoorbeeld medische behandelingen, bouwprojecten of inspecties, keuringen en taxaties van industriële installaties).

Vaak zijn gebruikers ambulant of onderweg en is een gebruikersvriendelijke mobile app op een smartphone of ('rugged') tablet gemakkelijker te bedienen dan een notebook.
 

Snel ontwikkelen en aansluiten op bestaande systemen

Het Seabiscuit Mobile X platform biedt de mogelijkheid snel (prototypes) te ontwikkelen, complexe logica toe te voegen en aan te sluiten op bestaande back-office systemen.