Maatwerk

EEN GOED BEGIN IS HET HALVE (Maat)werk


Juist bij mobile apps is het belangrijk dat je gebruikers een unieke ervaring biedt. Maatwerk is daarom een belangrijke succesfactor en vergt bijzondere aandacht. 

Maar pas wanneer de basis goed is, kun je je volledig richten op het realiseren van het benodigde maatwerk. Seabiscuit Mobile X is zo'n basis.
 

Native technologie 

We hebben gekozen voor de geavanceerde functionaliteiten die door native mobile technologie mogelijk worden. Niet alleen kun je de GPS positie van de gebruiker benutten en eenvoudig pushberichten versturen, ook complexe logica kan op het device worden uitgevoerd en opgeslagen. Zo kun je de gebruikerservaring ook offline garanderen, zelfs de Internetverbinding het even laat afweten.
 

Geen zorgen over basisfunctionaliteit

Het Seabiscuit Mobile X platform zorgt voor een vliegende start. We maken gebruik van een kant-en-klaar cloudgebaseerd CMS (met een gebruikersvriendelijke, responsive interface; en een groot aantal modules die we in iOS en Android apps direct kunnen inzetten. Het maatwerk (en niet de functionaliteit die je vanzelfsprekend vindt) krijgt dus alle aandacht!