Architectuur

Geintegreerd platform met uitbreidbare architectuur


Om een toekomstvaste en betaalbare oplossing voor 'mobile' te kunnen bieden is Seabiscuit MX opgebouwd uit een aantal geïntegreerde onderdelen:

  1. een groot en groeiend aantal kant-en-klare modules
  2. complete templates apps voor gebruik in diverse specifieke branches
  3. een gebruikersvriendelijk Content Management Systeem in de cloud
  4. koppelingen met bijvoorbeeld CMS, CRM en ERP systemen
  5. een API voor integratie met andere systemen

 


KANT-en-KLARE modules

Seabiscuit MX biedt veel van de benodigde functionaliteit voor een succesvolle mobile app out-of-the-box.
 

Branchespecifieke templates, COMPLETE APPS

Voor sommige toepassingen zijn zelfs kant-en-klare sjablonen en complete apps (zoals voor handleiding- en event-apps) beschikbaar. 
 

CMS in de cloud

De intuïtieve webinterface van ons Content Management Systeem (CMS) maakt het beheer van informatie kinderlijk eenvoudig. Op elk moment kun je zelf teksten wijzigen of bijvoorbeeld pushberichten versturen.
 

Gestandaardiseerde koppelingen 

De cloudgebaseerde architectuur maakt het mogelijk slimme koppelingen te maken tussen de mobile apps, het CMS en andere systemen zoals een relatiebeheersystemen (CRM), ticketingsystemen, andere CMS oplossingen. Voor veelgebruikte CMS systemen (zoals Wordpress) zijn standaard connectors beschikbaar. En voor complexe back-office systemen realiseren we integraties op maat.
 

Een uitbreidbare API

Voor Seabiscuit MX worden - vaak in samenwerking met technologiepartners - voortdurend koppelstukken (webservices en protocollen) ontwikkeld die uitwisseling van gegevens mogelijk maakt.Tezamen vormen deze de uitbreidbare API waardoor onze mobile apps opgenomen kunnen worden in het technische ecosysteem van uw onderneming.