Voordelen

BEWEZEN TECHNOLOGIE, BETAALBAAR RESULTAAT


Het mobiele platform van Seabiscuit biedt een groeiend aantal kant-en-klare modules op basis waarvan wij je app samenstellen. Vervolgens kunnen we naar wens specifiek maatwerk toevoegen en ontwikkelen we een app waarmee je je gebruikers versteld doen staan. Betaalbaar, op maat en in jouw huisstijl.
 

Snel ontwikkelen, betaalbaar resultaat

Het ontwikkelen van een mobile app kan een kostbare aangelegenheid zijn. Maar met het Seabiscuit Mobile Experience Platform wordt het eenvoudig om te profiteren van de kansen die mobile apps bieden. Dankzij de direct inzetbare modules en het robuuste raamwerk leveren we oplossingen op maat.
 

Bewezen technologie, kant-en-klare modules

Natuurlijk hebben we veel ervaring in het ontwikkelen van mobile apps. Maar belangrijker nog, we hebben, geïnvesteerd in de ontwikkeling van een gebruikersvriendelijk en flexibel platform dat aansluit bij nieuwe en bestaande standaarden en systemen.
 

Een toekomstvaste investering in voortdurende ontwikkeling

Samen met onze klanten en technologiepartners bouwen we verder aan de verbetering en uitbreiding van ons platform. Daarmee garanderen we dat je investering in mobiele technologie zijn waarde behoudt.
 

Full-service op maat

Het ontwikkelen van een mobile app is altijd een innovatief proces. Niet alleen krijg je te maken met nieuwe technologie, vaak leidt het gebruik van mobiele technologie tot organisatorische verandering. Daarom vinden we het belangrijk om opdrachtgevers zo goed mogelijk te begeleiden en waar gewenst te ontzorgen. Dat noemen we 'full-service op maat'.