Waarom Seabiscuit Mobile

Het beste van twee werelden

Standaard op maat


Met de aanpak van Seabiscuit Mobile hoef je niet meer te kiezen tussen maatwerk en standaardplatformen om een app te maken. Onze mobile apps ontwikkelen we op basis van ons eigen robuuste platform, het Seabiscuit Mobile Experience platform of Seabiscuit Mobile X.

Dat betekent dat je vanaf de start de beschikking hebt over een groot aantal veelgebruikte functionaliteiten en dat je - indien nodig - maatwerk of zelfs componenten van derden kan toevoegen. Het eindresultaat is volledig op maat maar niet van nul af opgebouwd. Concreet betekent dat:

  • kortere ontwikkeltijd
  • minder tijd nodig om te testen
  • flexibiliteit tijdens het ontwikkelen
  • toekomstvaste architectuur
  • minder ontwikkelkosten
  • aansluiting bij technologiestandaarden
 

Offshore op locatie


De ontwikkelteams van de Seabiscuit Mobile werken voor opdrachtgevers uit diverse landen vanuit verschillende locaties in de wereld. Dat hangt o.a. af van de benodigde expertise, de vestigingsplaats van de opdrachtgever en de aard en omvang van het project. Zo kunnen we de kennis en kunde van onze mensen flexibel en kostenefficiënt inzetten. Maar in ieder geval zorgen we er voor dat er één Project Manager is, die jouw project(en) vlekkeloos begeleidt. Voor de Benelux gebeurt dat vanuit ons kantoor in Rotterdam. 

Je kunt bij ons terecht voor het snel en betrouwbaar uitvoeren van éénmalige projecten én het opzetten en uitbouwen van teams die voortdurend werken aan het onderhouden, verbeteren en uitbreiden van mobile apps voor jouw onderneming.