Bewezen mobiele technologie.
Slim toegepast.

Jouw mobiele strategie, daadkrachtig uitgevoerd

Hogere klanttevredenheid, efficiënter werken, meer omzet. Je eigen mobile app kan een doorslaggevende rol kan spelen als het gaat om marketing, communicatie, service en interne werkprocessen.

En als je kiest voor Seabiscuit, kies je voor een doordachte aanpak, de juiste technologie en een pragmatische uitvoering. In drie stappen bepalen we samen waarom, wat en hoe.

Stap 1: Waarom?

'Start with why'. Om een vliegende start te kunnen maken, bepaal je eerst waarom een mobile app onontbeerlijk is voor het succes van jouw organisatie.

Weten waarom een app je business een boost kan geven?

Boek dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek met één van onze mobile consultants. Binnen maximaal 30 minuten en aan de hand van een beproefde vragenlijst vertellen we waarom een mobile app wel (of niet) bij je past.

Stap 2: Wat?

Zodra je in beeld hebt waarom een eigen mobile app de drijvende kracht achter het succes van je onderneming kan zijn, bepaal je welke functionaliteiten er echt toe doen en het verschil kunnen maken.

Inspiratie nodig? Een demo?

Neem dan contact op. We maken graag de tijd om jouw situatie te doorgronden en te laten zien wat we voor je kunnen betekenen.Of een duidelijke prijsopgave?

Laat ons dan een passende offerte uitbrengen. Aan de hand van onze korte vragenlijst kunnen we in ieder geval een goede prijsindicatie geven. Dat doen we binnen 24 uur.

Stap 3: Hoe?

Gebruik maken van een kant-en-klaar platform of maatwerk ontwikkelen? Een mobile SDK integreren of aansluiten bij de API van de software die je al gebruikt?

Meer weten?

Onze technische experts praten je bij. Boek een vrijblijvend gesprek met één van onze mobile consultants. Binnen maximaal 30 minuten ontrafelen we je case en weet je hoe we je kunnen helpen.