Jouw mobile app.
Tot in de puntjes verzorgd.

Van ontwerp en realisatie tot beheer en onderhoud

Een mobile app lanceren met de functionaliteiten die er voor jouw onderneming toe doen - da’s niet eenvoudig. Maar dankzij onze onderscheidende aanpak, komt een eigen mobile app binnen handbereik van elke organisatie. Of het nu gaat om je eerste app of een waardige opvolger van een bestaande app.

Full Service: volledig ontzorgd of experts on-demand

Aan jouw de keuze. Zet onze (remote) teams in om je project van A tot Z te verzorgen - en dan bedoelen we echt van A tot Z, dus van Strategie & Conceptontwikkeling, UX & Visual Design, Technische Realisatie & Ondersteuning tot Content Management. Of maak tijdelijk gebruik van vakkundige specialisten. Dat is wat wij verstaan onder full service.

Platformen en licenties

We weten ze te vinden: zowel mobile apps die één specifiek probleem feilloos oplossen als de uitgebreide mobile platformen die een all-in-one toepassing bieden. We assisteren bij de implementatie, ingebruikname, ondersteuning en het technisch onderhoud. En proberen de laagste licentiekosten te realiseren.

Project - jouw app, snel en betaalbaar gerealiseerd

Je weet wat je wilt bereiken en je klus heeft een kop en een staart. Je hebt de gewenste functionaliteit voor 80% in het vizier en eventuele vraagtekens los je snel genoeg op wanneer je de juiste mensen aan boord hebt. Tijd voor een project met een team van Seabsicuit, ook als je dat Agile wilt doen!

Dedicated Team - je eigen mobile team, tegen betaalbare tarieven

Ontwikkel je een maatwerk-app en verwacht je over een langere periode een serieuze hoeveelheid werk te moeten verzetten. Bouw dan samen met ons een zgn. ‘dedicated team’. Remote of op locatie. Opgebouwde kennis blijft altijd behouden en je maakt optimaal gebruik van beschikbaar talent. Betaalbaar, flexibel en mogelijk vanaf 1 FTE per maand.

Concierge – één aanspreekpunt, onderhoud en beheer door specialisten

Wanneer je app eenmaal in de app stores staat, moet je er van tijd tot tijd de nodige aandacht aan geven. Voldoet de app nog aan de richtlijnen van Apple en Google? Is er een technische update nodig? Zijn de certificaten nog geldig. Die zorg nemen we je graag uit handen met onze concierge diensten.