Go Mobile!

Go mobile

Mobile apps zijn er in vele soorten en maten. Wij helpen je om op een slimme manier precies die mobile app te realiseren die jouw onderneming naar het volgende niveau tilt. Dat kan door een kant-en-klaar platform te gebruiken of te kiezen voor maatwerk. Voor veel soorten apps zoals bijvoorbeeld event-apps en inspectie-apps bieden we een turn-key oplossing. En als je meer wilt, iets specifieks nodig hebt of wilt uitbreiden, geen probleem. Want ook dan bieden we een passende en betaalbare oplossing! Meer weten over onze aanpak?

De event-app: nooit meer een event zonder digitaal programmaboekje

Een vakinhoudelijk zakelijk congres of groots publieksevenement, de event-app zorgt er voor dat de communicatie vlekkeloos verloopt, zowel voor, tijdens als na het evenement. En uitbreiden kan: bijvoorbeeld tot community-app, virtueel experience center of customer-service app.

De inspectie-app: efficiënt en/of op afstand inspecteren

Als jouw organisatie inspecties uitvoert, is een inspectie-app onmisbaar. Misschien maak je al gebruik van een mobiele toepassing maar wil je die uitbreiden met de mogelijkheden om inspecties op afstand te doen. Hoe het ook zij, we helpen je graag vooruit!?

De service-app: creëer de ultieme klantervaring

De mobile app van jouw organisatie komt het best tot zijn recht wanneer het eerste digitale contact met je toekomstige klant of je aankomende collega, achter de rug is (lees hier waarom). Vervolgens zorgt de app er voor dat de klantervaring daadwerkelijk een belevenis wordt. Tijd voor een eigen service-app.

De video-app: persoonlijk in beeld

Online video, videobellen en virtuele meetings hebben een razendsnelle opmars gemaakt. Met de video-app maak je face-to-face contact met je klant. Om op basis van een visuele inventarisatie het juiste advies te geven of een offerte uit te brengen. Om een inspectie op afstand uit te voeren. Of om iemand te begeleiden, coachen of te trainen.