Uitgebreide functionaliteit.
Op maat gesneden.

Go mobile – turnkey of maatwerk

Voor veelgebruikte apps zoals event-apps en inspectie-apps, bieden we een turn-key oplossing. En als je meer wilt, iets specifieks nodig hebt of wilt uitbreiden, bieden we een passende en betaalbare oplossing!

Kant-en-klaar

Voor een aantal specifieke toepassingen zijn er kant-en-klare apps beschikbaar, vaak met een eigen online beheeromgeving, die een pasklare oplossing bieden. Wij helpen je de juiste keuze te maken, richten het platform in en plaatsen de apps in de app stores.

Geschikt als gestandaardiseerde oplossing of instapmodel, om ervaring op te doen, en op tijd en binnen budget uitgebreide functionaliteit te realiseren.

Op maat

In andere gevallen heb je een mobile app op maat nodig die ontwikkeld wordt om aan bedrijfsspecifieke wensen te voldoen. Onze ervaren (remote) teams realiseren een app die helemaal aan je wensen voldoet.

Geschikt voor complex maatwerk, wanneer je aan moet sluiten bij bestaande systemen of zeer strenge beveiligingseisen, meerdere systemen (bijvoorbeeld van diverse afdelingen) moet integreren of aan strikte eisen moet voldoen v.w.b. techniek en/of vormgeving.

Low Code

Steeds vaker gebruiken we voor het maken van apps een low-code oplossing. De naam zegt het eigenlijk al: hier komt minder programmeren aan te pas dan gebruikelijk is en dat scheelt in de kosten. We selecteren samen met jou het juiste low-code platform en ontwerpen, bouwen en onderhouden je app. Zo houdt jij je focus op de optimale inzet van je app!

Integraties

Als je serieus aan de slag gaat met je eigen mobile app, dan wil je vroeg of laat de vraag ook andere systemen en online platformen te integreren. We gebruiken onze jarenlange ervaring met API’s en mobile SDK’s om dat voor elkaar te krijgen.

All of the above?

Vanzelfsprekend en geen probleem. Zo geven we op een pragmatische manier vorm aan jouw mobiele strategie helemaal afgestemd op jouw behoefte en budget.